HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Saya Mohon Maaf

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 05, 2008 1:47 pm

ayot cute wrote:
al nie...nak raya la dah nie...kan abg ckp bulan ramadhan nie kita kena mintak maaf dulu..raya..raya la...ish...


ayot ingin menyusun 20 jari(tangan dan kaki) memohon maaf kepada semua yg mengenali diriku ini,jika ada kekasaran,keterlanjuran & ketidaksenangan selama kamu semua mengenali diri ku ini....

ayot harap yang lepas tu biar la lepas,semoga menjadi satu kenangan yg abadi yg hidup kita selama ini...

dan kpd kak kasih,abg jebat,juan yg ayot rasa ayot tak segaja nak lukakan+sakitkan+terasa hati dgn aper yg ayot da buat /ckp selama ini...
maaf zahir dan batin(ADER KE BATIN)huhuh...

kepada kak kasih jgn luper duit raya utk ayot tau..hhiihi...bg ayot jer yg adik2 akak yg lain tak yah bg pon takper(al,alla,ain,yani,......)..huhuuhu

k la...semoga bulan ramadhan yg mulia ini mendapat keberkatan di dalam hidup kita semua..AMIN...


AYOT & NAJIB
SEREMBAN...


walau apa jua keadaan nya, kita ttp bersatu sbg sebuah famili.. sgl salah dan silap adik2 akak dh lama akak maafkan dan jika terdpt salah silap akak terhdp korang maafkan akak jg ya Smile Smile Smile

sbg manusia biasa, kita x dpt lari dr melakukan kesilapan dan kesalahan... dan segala kekeruhan yg terjd dptlah kiranya dijernihkan kmbli... Wink Wink Wink

kpd ain, ayot, alla, al, yani, ana dan sumer adik2 akak, akak xprnh marah korang cma kdg kala korang tu out of the limit, hehehe...

wat tadok, naim, man, juan, alif dan lain2 akak xprnh ambik ati gan apa yg korang wat tp kdg kala korang nie terlbh dos Razz Razz Razz

lastly wat jebat, tks alot coz u always support adik2 u smp drg sumer naik lemak dan nakal hahaha.... and tks also sbb always support me Wink Wink Wink

walaupun raya nie akak xder bersama korang, doakan la akak slamat p dan blk...

raya tu nnt korang mnta la duit raya kt abg jebat dl ya, pas blk akak lak mnta duit raya dr abg jebat, ok la tu hahaha...

salam syg.
Kasih Alyza Mohd
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 1175
Age : 31
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 05, 2008 1:51 pm

cam sedih lak bace msj akak tue..
huhuhuhu....
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 05, 2008 1:54 pm

bl rasa kesedihan br ada keinsafan syg Wink Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
Solehah

avatar

Number of posts : 301
Age : 30
Location : diatas kayangan
Registration date : 2008-07-29

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 05, 2008 3:19 pm

Kasih wrote:
ayot cute wrote:
al nie...nak raya la dah nie...kan abg ckp bulan ramadhan nie kita kena mintak maaf dulu..raya..raya la...ish...


ayot ingin menyusun 20 jari(tangan dan kaki) memohon maaf kepada semua yg mengenali diriku ini,jika ada kekasaran,keterlanjuran & ketidaksenangan selama kamu semua mengenali diri ku ini....

ayot harap yang lepas tu biar la lepas,semoga menjadi satu kenangan yg abadi yg hidup kita selama ini...

dan kpd kak kasih,abg jebat,juan yg ayot rasa ayot tak segaja nak lukakan+sakitkan+terasa hati dgn aper yg ayot da buat /ckp selama ini...
maaf zahir dan batin(ADER KE BATIN)huhuh...

kepada kak kasih jgn luper duit raya utk ayot tau..hhiihi...bg ayot jer yg adik2 akak yg lain tak yah bg pon takper(al,alla,ain,yani,......)..huhuuhu

k la...semoga bulan ramadhan yg mulia ini mendapat keberkatan di dalam hidup kita semua..AMIN...


AYOT & NAJIB
SEREMBAN...


walau apa jua keadaan nya, kita ttp bersatu sbg sebuah famili.. sgl salah dan silap adik2 akak dh lama akak maafkan dan jika terdpt salah silap akak terhdp korang maafkan akak jg ya Smile Smile Smile

sbg manusia biasa, kita x dpt lari dr melakukan kesilapan dan kesalahan... dan segala kekeruhan yg terjd dptlah kiranya dijernihkan kmbli... Wink Wink Wink

kpd ain, ayot, alla, al, yani, ana dan sumer adik2 akak, akak xprnh marah korang cma kdg kala korang tu out of the limit, hehehe...

wat tadok, naim, man, juan, alif dan lain2 akak xprnh ambik ati gan apa yg korang wat tp kdg kala korang nie terlbh dos Razz Razz Razz

lastly wat jebat, tks alot coz u always support adik2 u smp drg sumer naik lemak dan nakal hahaha.... and tks also sbb always support me Wink Wink Wink

walaupun raya nie akak xder bersama korang, doakan la akak slamat p dan blk...

raya tu nnt korang mnta la duit raya kt abg jebat dl ya, pas blk akak lak mnta duit raya dr abg jebat, ok la tu hahaha...

salam syg.
Kasih Alyza Mohd



saya juga ingin memohon maaf pada semua kawan2 terutama sekali abg jebat dan kak kasih.

abg jebat - maafkan saya diatas segala kesalahan dan kesilapan yang telah saya lakukan

kak kasih - maafkan saya diatas segala gurauan, saya nak akak tahu yang saya sangat sayangkan akak.

kawan2 disini - terima kasih sebab sudi berkongsi kegembiraan dan kedukaan bersama saya selama disini

sepeninggallan saya nanti, jika ada khabar2 berita dari sini maklumkan lah pada saya ya kawan2. mana tahu ada keajaiban berlaku antara abg & akak kita Very Happy

saya sayang anda semua.
maaf zahir & batin.

solehah arnisa rizal robinson
Back to top Go down
View user profile
sha
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 246
Age : 31
Location : ceLah n TerceLaH
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 05, 2008 4:55 pm

ok...disini sha menyusun 10 jari tangan( 10 je la...sbb jari da 10 hahahha) memohon ampun n maaf kepada sume ahli aliffc yg terlibat secara langsung mahupun tidak langsung...maafkn sha klu terdapat salah n silap yg tidak disengajakan...doa sha semoga ramadhan ni memberi seribu keinsafan buat kita n syawal ni memberi sejuta kebahagiaan buat kita sume....smbil kita bergembra jgnla kita sesekali lupa pd yg sengsara.....semoga ukhwah yg terbina akan kekal berpnjangan...,amin....

buat alif..aku mntak maaf bnyak2 klu da terksar dgn ang sejak dari bangku sekolah lagi...doa aku sbg kwn sentiasa mengiringi ang...








-sha-
-mod penang- I love you Bagi Biskut
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/coolcroft
fiza@ayot
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 131
Age : 31
Location : di tapak kaki ibu
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 05, 2008 5:39 pm

faryal wrote:
haaa kak ayot cpt mnx ampun kt al.....dh ar ske buli al...

serang dead hei al..maner ader akak yg kena mintak maaf ngn adik...adik yg kena mintak maaf ngn akak2 ni tau...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/patriks
Yani Am

avatar

Number of posts : 274
Age : 31
Location : di dalam hati am, hikss
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Sat Sep 06, 2008 11:14 am

ayot, al tu mmang nk kna dgan kta lgi la tu Razz
Back to top Go down
View user profile
roy@nowdauz
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 495
Age : 33
Location : balik pulau , penang
Registration date : 2008-05-12

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Sat Sep 06, 2008 7:08 pm

jgn gaduh2
Back to top Go down
View user profile
Q

avatar

Number of posts : 401
Age : 34
Location : dlm mimpi indah mu nurul akma alliya fariza
Registration date : 2008-08-11

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Sat Sep 06, 2008 10:29 pm

mohon maaf......

kpd naim.....

sbb gelak guling2.....

tgk bolos.......

sempoi..........

taniah la nk tunang pas raye ni......
Back to top Go down
View user profile
fiza@ayot
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 131
Age : 31
Location : di tapak kaki ibu
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Tue Sep 09, 2008 10:11 am

ha...saper nak tunang pas raya nie????naim ker???ngn saper???bler???dimaner????wah...macam tiru jer nie...kacau jer...

yani...al tu kan mmg ngade2 la...dia ngadu ngn akak yg kiter buli dia...al..mintak maap cepat...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/patriks
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Tue Sep 09, 2008 2:09 pm

Q wrote:
mohon maaf......

kpd naim.....

sbb gelak guling2.....

tgk bolos.......

sempoi..........

taniah la nk tunang pas raye ni......

naim nk tunang?? btl ker nie Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Tue Sep 09, 2008 2:16 pm

ayot cute wrote:
ha...saper nak tunang pas raya nie????naim ker???ngn saper???bler???dimaner????wah...macam tiru jer nie...kacau jer...

yani...al tu kan mmg ngade2 la...dia ngadu ngn akak yg kiter buli dia...al..mintak maap cepat...

wat adk ppuan kesygan akak nie, ayot - selamat bertunang ya pd 26/10 nnt bersama najib.. alam bertunang byk dugaan serta cabaran tempuhilah dgr sabar dan lapang dada ya syg, org kata darah manis tu Wink Wink Wink

tahniah syg Bagi Biskut Bagi Biskut Bagi Biskut
Back to top Go down
View user profile
fiza@ayot
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 131
Age : 31
Location : di tapak kaki ibu
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Tue Sep 09, 2008 3:29 pm

alamak kak..tarikh tu blom compom lagi...papehal ayot bg tau balik..tp akak dtg la...plz...........
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/patriks
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Tue Sep 09, 2008 3:31 pm

xkisah la bl tarikh nya syg, insya Allah xder aral akak dtg... tp bgtau la awal2 ya Smile Smile Smile
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 1175
Age : 31
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Tue Sep 09, 2008 7:33 pm

wahhhh..
ayot da nk bertunang..
tahniah..
hehhe...
semoga cepat2 nikah ek..
hehe..
Back to top Go down
View user profile
Yani Am

avatar

Number of posts : 274
Age : 31
Location : di dalam hati am, hikss
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Thu Sep 11, 2008 11:37 am

ayot, nnti kta stu kpal la kn Very Happy
Back to top Go down
View user profile
faryal

avatar

Number of posts : 232
Age : 27
Location : kuala lumpur
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Thu Sep 11, 2008 2:04 pm

hehehehe xleh ke akak pn mnx mf dkt adk????
agak pelik ye..................ermmmmmmmmmmmm
nnti la al mnx mf ye kak ayot n kak yani...............

malam msih muda...............
raye pn lambat lg...............
nanti pg2 rye al g ar mnx mf dgn kak ayot n kak yani.........
Back to top Go down
View user profile
Yani Am

avatar

Number of posts : 274
Age : 31
Location : di dalam hati am, hikss
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Thu Sep 11, 2008 3:43 pm

faryal wrote:
hehehehe xleh ke akak pn mnx mf dkt adk????
agak pelik ye..................ermmmmmmmmmmmm
nnti la al mnx mf ye kak ayot n kak yani...............

malam msih muda...............
raye pn lambat lg...............
nanti pg2 rye al g ar mnx mf dgn kak ayot n kak yani.........


klau dh ajal, tak tnggu smpai pgi rya al Wink
Back to top Go down
View user profile
nadyalova86
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 299
Age : 31
Location : malacca
Registration date : 2008-05-08

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Thu Sep 11, 2008 5:22 pm

salam...
wlupn cm t'lmbt ckit,tp dya pn nk amik pluang nk minx maaf zahir ats semua slh silap dya yg sengaje @ x sengaje,sedar @ x sedar...maaf d pinta dr hjung akar rmbut smpai ujung stokin...hik3...gurau je...dya mohon 1000 kemaafan kt semua aliffc tmsok alif sndiri...jgn simpan dlm ati ye...mg ramadhan kali ini mbw 1001 rahmat & keberkatan wt semua...hayatila dgn pnuh rse keinsafan krn thun dpn lum tntu kite msih b'pluang smbut lg...syg korang semua...thanx sudi jd kwn dya...wt alif,mg bjaye slalu...insyaALLAH..amin~~ Bagi Biskut

SALAM AIDILFITRI...
Peace
Back to top Go down
View user profile
fiza@ayot
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 131
Age : 31
Location : di tapak kaki ibu
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 12, 2008 10:03 am

Yani Am wrote:
ayot, nnti kta stu kpal la kn Very Happy

yani...stu kapal yg maner??yg kita naik kapal kat tambun smp geli perut tu ker??muuhahaha..
am ikat ko baper tahun???target nikah ko biler yani???
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/patriks
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 12, 2008 1:41 pm

ayot cute wrote:
Yani Am wrote:
ayot, nnti kta stu kpal la kn Very Happy

yani...stu kapal yg maner??yg kita naik kapal kat tambun smp geli perut tu ker??muuhahaha..
am ikat ko baper tahun???target nikah ko biler yani???

kapal geli perut, huhuhu lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Yani Am

avatar

Number of posts : 274
Age : 31
Location : di dalam hati am, hikss
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 12, 2008 2:48 pm

ayot cute wrote:
Yani Am wrote:
ayot, nnti kta stu kpal la kn Very Happy

yani...stu kapal yg maner??yg kita naik kapal kat tambun smp geli perut tu ker??muuhahaha..
am ikat ko baper tahun???target nikah ko biler yani???

stu kpal tu mksud nya kita ni dlam alam bertnang la ayot, drah mnis thu Razz aku takada target lah ayot, smpai sdah jdoh khawin la nnti, jgan risau yani jmput smua dtang, al dgan karat jdi pengapit Razz
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 1175
Age : 31
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 12, 2008 3:43 pm

Yani Am wrote:
ayot cute wrote:
Yani Am wrote:
ayot, nnti kta stu kpal la kn Very Happy

yani...stu kapal yg maner??yg kita naik kapal kat tambun smp geli perut tu ker??muuhahaha..
am ikat ko baper tahun???target nikah ko biler yani???

stu kpal tu mksud nya kita ni dlam alam bertnang la ayot, drah mnis thu Razz aku takada target lah ayot, smpai sdah jdoh khawin la nnti, jgan risau yani jmput smua dtang, al dgan karat jdi pengapit Razz

....aLLa?????


Last edited by aLLa on Fri Sep 12, 2008 3:50 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Yani Am

avatar

Number of posts : 274
Age : 31
Location : di dalam hati am, hikss
Registration date : 2008-09-02

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 12, 2008 3:47 pm

knpa tu alla Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 1175
Age : 31
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   Fri Sep 12, 2008 3:52 pm

yelaa...
alla jadi ape??
al n adik karat da jd pengapit yani...
huhuh
ALLA????
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Saya Mohon Maaf   

Back to top Go down
 
Saya Mohon Maaf
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Welcome To ALIFFC :: Let's Talk! / Jom Borak!-
Jump to: