HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
AuthorMessage
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyThu May 01, 2008 4:25 am

sila nyatakan...
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyThu May 01, 2008 8:45 am

laaaa........bkn dier nk kasi cdgan.....??? Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
wanikyle
Just Fan
Just Fan
wanikyle

Number of posts : 142
Age : 29
Location : pEnaNg
Registration date : 2008-04-29

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySun May 04, 2008 1:43 am

hehe..lwk ah k0rang ni..cdgn ak..
-de dh kuaq kn..so swo de chat ngan kit0rang kt chatb0x..
-pr0mote kt kengkawan k0rang sw0 drg join alif fc..pr0mote la kt fs,ms,faceb00k ke..sbb ak rs rmai pminat alip yg xtaw alip ad fanclub..

baguih dak idea ak??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/wanichique
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySun May 04, 2008 3:17 am

mmg btol ckp ko 2...
alif ramai peminat tp xtau sal fc die...
tggu admin jumpe die nnti admin ckp la 2...
Back to top Go down
View user profile
sha
Moderator
Moderator
sha

Number of posts : 246
Age : 33
Location : ceLah n TerceLaH
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySun May 04, 2008 3:59 am

wanikyle wrote:
hehe..lwk ah k0rang ni..cdgn ak..
-de dh kuaq kn..so swo de chat ngan kit0rang kt chatb0x..
-pr0mote kt kengkawan k0rang sw0 drg join alif fc..pr0mote la kt fs,ms,faceb00k ke..sbb ak rs rmai pminat alip yg xtaw alip ad fanclub..

baguih dak idea ak??



baguih mmg baguih...
tp lps ni alif mybe bz....
sempat beliau nk chat kt sini....
papepn akan diusahakan.....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/coolcroft
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySun May 04, 2008 4:29 am

hope alif ader ms tok bersama2 peminat2 die...
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySun May 04, 2008 8:59 am

mudh-mudhan mcm 2 la...........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySun May 04, 2008 10:22 am

bestnyer...Alif nak chat kat sini....
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySun May 04, 2008 10:29 am

akn dushakn la.,..........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyMon May 05, 2008 12:19 am

insyaallh klu alif ader msa die akn bersama2 kita....
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyMon May 05, 2008 8:00 am

mudh-mudhan mcm 2 la
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
wanikyle
Just Fan
Just Fan
wanikyle

Number of posts : 142
Age : 29
Location : pEnaNg
Registration date : 2008-04-29

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyWed May 07, 2008 1:35 am

admin..tlg gtaw alip ye..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/wanichique
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyWed May 07, 2008 7:28 am

btl 2 admin
ktorg mmg nk sgt chat ngn alif
hope dpt la 1 ari nnt
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyWed May 07, 2008 8:35 am

dlm 2 mggu ni...alip bz sgt lolx..........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyThu May 08, 2008 2:12 am

kite tunggu dia free dulu...
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyThu May 08, 2008 9:05 am

2 mggu ni alip bz.........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyFri May 09, 2008 9:15 pm

mana ko tau die bz??
die gtau ko ek??
ahakzzz
bkn 2mggu jek die akn bz tp selama die terikat ngan meastro ler..
bnyk keje die nak buat...
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySat May 10, 2008 1:17 am

admin . ur help is needed here .
hopefully u can persuade alif to chat kt sni .
sng le sket .
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySat May 10, 2008 3:49 pm

kami da berhubung ngan alif...
tp alif terlalu bz ngan jadual...
td kol alif die baru bgn tdo..
hope korg semua phm la...
bkn die xnk dtg chat tp masa nak rehat pun die xder...
bg masa tok die settle kn keje2 die dulu key...
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptySat May 10, 2008 3:59 pm

xpe la if die bz
sian die, bru bgon tdo, tros nk kne ikot jdual
nk kne rushng dr one place to another pace
Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyFri May 16, 2008 2:01 am

tau xpe...cian kat alif...
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyFri May 16, 2008 2:04 am

admin...sy nak bagi cdgn laa...

kalu home page tue..kite wat 1 page..faham x??
maksud sy kite wat cam gune macromedia flash..gambar gerak2..than tulisan pun gerak2...
baru gempak..
pastue bagi arahan kpd user suh enter..
baru go to home page skrg nie..
camne??
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyFri May 16, 2008 2:09 am

lagi satu...

banner kat atas ni dah cantik ar...
tapi nak bagi nampak lebih menarik n boleh menarik ramai peminat..
hehehe...
kite gune macromedia flash or swish..
contoh laa...
kat banner atas kan admin wat cam ader bintang2 kan??
kiter wat bintang tue gerak2..cam ber cahaya laa...
pastue tagline tue kite wat tulisan gerak2..
camne admin..??
ok tak cdgn sy??
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyFri May 16, 2008 2:12 am

pasal chatbox lakk..

ape kate admin wat cam 1 page untuk chat sahaja..
sebab bagi sy..cam sempit jer cb tue..
hehehe...
Back to top Go down
View user profile
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik EmptyFri May 16, 2008 2:15 am

last but not least...hehe...

kalau boleh admin masukkan lagu2 dendangan alif kat forum nie..
hehe..
lagi menarik..
masuk jer forum nie..terus dgr lagu dari alif..
best aper...
heheheheheh...

BAGUIH LAAA...


lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik Empty

Back to top Go down
 
sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik
Back to top 
Page 1 of 3Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Moderator Lounge :: Suggestion / Cadangan-
Jump to: