HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyTue May 20, 2008 10:23 pm

mght probbly aliff ske merah kot
tp2 . kale yg die adores gle pute && htam
Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyWed May 21, 2008 12:07 am

biase laa lelaki..
dorg mmg suke kale itam..putih..n than merah..
hehehe...
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyWed May 21, 2008 10:07 pm

i love black the most
Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyWed May 21, 2008 11:29 pm

hehehe...
dah tau arr..

oh lelaki...
heheh..

lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyWed May 21, 2008 11:31 pm

klo pkai bju wane itm, snng nk msok ngn kale laen tau
mcm beg wane pute
ape2 pn, wane itm sng msok wane le
Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyThu May 22, 2008 12:20 am

yeke nie..??
bkn maksud yg tersirat ekk..???
hehehehe...
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyThu May 22, 2008 12:35 am

ade mksod tersrat ke ?
mcm mne lak tuh ?
lg 1 .
klo pkai bju wane itm, menmpkkn dri kte tggi
Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyThu May 22, 2008 1:11 am

yg tersiratnyer..

mls basuh baju..
hahahah...

xnampak kotor kan??
kan??
kan??
kan????
kan daniel kan??

lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyThu May 22, 2008 1:15 am

haha .
daniel bkn jns y mcm tuh ye
once dh pkai skali, msti tros bsoh
xde mknenye nk smpn tok pkai esk .
haha
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
aLLa
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aLLa

Number of posts : 1175
Age : 32
Location : aliffc..hehe
Registration date : 2008-05-09

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyThu May 22, 2008 2:45 am

yeke nie daniel???
hahahaha...

lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
airryn84
Popular Fan
Popular Fan
airryn84

Number of posts : 315
Age : 35
Location : Kuala Lumpur, Malaysia
Registration date : 2008-04-29

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyTue Jun 17, 2008 12:35 pm

Aloha..

Trademark yang paling penting..merah putih simple ...ok lah nie
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/erinz84
Kasih
Moderator
Moderator
Kasih

Number of posts : 1530
Age : 43
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyFri Jun 20, 2008 1:16 pm

hope fans sumer paham kn... bermula nyer detik alif bergelar artis mmg la sibuk smp ke mlm Wink Wink Wink

waktu mkn ke mana, tido kemana.... penat gan xtvt sepanjang hari.... mana gan show lg.... Smile Smile Smile

so yg penting kita doakan agar alif sentiasa berjaya lam apa jua yg dia lakukan, Amin... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
izzy87

izzy87

Number of posts : 163
Age : 32
Location : dLm aNgaNku b'saMa aLif...huhu
Registration date : 2008-05-14

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptySat Jul 19, 2008 12:51 am

selain b'tukar pndangan n eratkn hubungn sesama fanz....leh x klu kita saling b'kongsi lagu n video??
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/izzyrabbit
aygAKMA
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aygAKMA

Number of posts : 465
Age : 31
Location : dalam mimpi yang indahhh.....
Registration date : 2008-05-30

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptySun Jul 20, 2008 6:31 pm

airryn84 wrote:
Aloha..

Trademark yang paling penting..merah putih simple ...ok lah nie
mmg cantik rin...
ehehehehhee
Back to top Go down
View user profile
Q

Q

Number of posts : 401
Age : 35
Location : dlm mimpi indah mu nurul akma alliya fariza
Registration date : 2008-08-11

sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 EmptyThu Aug 14, 2008 9:21 pm

pe yg cantek kt ayg......

cantek la untuk Q.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty
PostSubject: Re: sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik   sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik - Page 3 Empty

Back to top Go down
 
sila bagi cadangan anda untuk menjadikan forum ini lebih lebih lebih menarik
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Moderator Lounge :: Suggestion / Cadangan-
Jump to: