HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyThu May 01, 2008 4:30 am

...
Back to top Go down
View user profile
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyThu May 01, 2008 4:36 am

knp x letak trademark alif kt banner tu
Back to top Go down
View user profile
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyThu May 01, 2008 4:39 am

nk vote "saya suka alif sebab" tp knp x blh pun.aritu da vote skali.skali jeke blh vote per person


Last edited by nabila on Thu May 01, 2008 5:05 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyThu May 01, 2008 5:00 am

en admin...
just nk tnye je...
kdg2 org yg dpt private msg nie x pasan pun..
kekdg da bpe ari bru pasan..
klu bt alert tone or alert msg bsr2 x blh ke?
en admin jgn mrh tau coz sy byk sgt tnye
Back to top Go down
View user profile
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyThu May 01, 2008 5:04 am

en admin or mod,"dari blog alif" tue kn sape yg 2lis?tue mmg luahan hati alif sdri ke ape
Back to top Go down
View user profile
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyThu May 01, 2008 5:29 am

keahlian nie utk bape lamer
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyThu May 01, 2008 8:38 am

nabila2.....punya la byk nk tnya....heheh....tlpn ngan admin la senan rabbit rabbit g.....kekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyFri May 02, 2008 3:44 pm

keahlian ni ada tempoh ker? rasanya x der.....
Back to top Go down
View user profile
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyFri May 02, 2008 4:01 pm

tempoh keahlian tiada...
pendapat n cadangan amat la diperlukan...
harap fan2 semua bole beri kerjasama yg sepenuhnyer pd aliffc...

thanx..
Back to top Go down
View user profile
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyFri May 02, 2008 4:05 pm

boleh x ruangan chatroom tu jgn wat session timeout?
Back to top Go down
View user profile
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyFri May 02, 2008 4:12 pm

alang pun rs cam 2...
ssh kan....nnti alang suro admin buat len...
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyFri May 02, 2008 5:10 pm

stuju ngan korang.........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySat May 03, 2008 12:39 am

alang da ckp kat admin psl prob 2...
tggu admin buat keputusan la...
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySat May 03, 2008 9:01 am

hmmmmmmmm................x dak kew tmpt tok mp3 download....hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySat May 03, 2008 8:24 pm

kite tunggu keputusan dri en. Admin.....
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySat May 03, 2008 11:00 pm

erk...........???bkn jwpn.....tp prstjuan...haha
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySat May 03, 2008 11:27 pm

sama jer....
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySat May 03, 2008 11:29 pm

mna da sama......ejaan laen.....tp kot maksud laen ckit kot...haha
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
farafauzana48
Just Fan
Just Fan
farafauzana48

Number of posts : 78
Age : 33
Location : ipoh, perak
Registration date : 2008-05-04

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySun May 04, 2008 7:46 am

just nak say hi n assalamualaikum. hehehe, i'm newbie here.. minat sgt kat alif sbb attitude n sore die yg 'ok le tu!' hope die maintain attitude jgn jd cam abg mawi dia naa Razz
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
naim

Number of posts : 302
Age : 32
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySun May 04, 2008 7:48 am

thanks for support alif..keep it up
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySun May 04, 2008 9:04 am

sokong slalu wlpn d mna dia brda....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySun May 04, 2008 10:31 am

thanks coz join fc Alif ni...

kalu boleh ajaklah member join skali......
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptySun May 04, 2008 10:31 am

reramai skali pun x pa..........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 311
Age : 32
Location : celah pintu
Registration date : 2008-04-24

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyTue May 06, 2008 12:51 pm

nabila wrote:
knp x letak trademark alif kt banner tu

jawapannye lupa..nasib baik ingatkan
Back to top Go down
View user profile http://forum.aliffc.com
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 311
Age : 32
Location : celah pintu
Registration date : 2008-04-24

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator EmptyTue May 06, 2008 12:51 pm

nabila wrote:
en admin...
just nk tnye je...
kdg2 org yg dpt private msg nie x pasan pun..
kekdg da bpe ari bru pasan..
klu bt alert tone or alert msg bsr2 x blh ke?
en admin jgn mrh tau coz sy byk sgt tnye

dia akan kluar popup window baru kalau ada PM
Back to top Go down
View user profile http://forum.aliffc.com
Sponsored content




soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator Empty

Back to top Go down
 
soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator
Back to top 
Page 1 of 9Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Moderator Lounge :: Suggestion / Cadangan-
Jump to: