HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
LittleGurl
Aggressive Fan
Aggressive Fan
LittleGurl

Number of posts : 573
Age : 34
Location : Depan kamu arr....
Registration date : 2008-05-13

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 4:52 pm

Terasa nampakkk....
Sebelum kawin ar kite nak beringat......Dah kawin nnti menyesal.. Neutral
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
naim

Number of posts : 302
Age : 32
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 5:07 pm

LittleGurl wrote:
Terasa nampakkk....
Sebelum kawin ar kite nak beringat......Dah kawin nnti menyesal.. Neutral

mane ade terasa.....
biasa je
btol2 tp biar laa kenal ati budi dulu...
jgn maen tuduh jew..
mod2 di aliffc nie baek pew
hehek
lol! lol! lol! lol!

_________________
hOMe cLuB
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 5:20 pm

baek ka....
x k0t....nakal ad ar....ekekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
LittleGurl
Aggressive Fan
Aggressive Fan
LittleGurl

Number of posts : 573
Age : 34
Location : Depan kamu arr....
Registration date : 2008-05-13

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 5:25 pm

ha ha ha....
Memang baik sangat kan.....
Razz
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
naim

Number of posts : 302
Age : 32
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 5:37 pm

ye...admin n mod2 dlm nie semua baek2....
ade pape bgth je
admin or mod akn tolong....
ok semua
ade pape lg soklan
bounce bounce bounce bounce

_________________
hOMe cLuB
Back to top Go down
View user profile
LittleGurl
Aggressive Fan
Aggressive Fan
LittleGurl

Number of posts : 573
Age : 34
Location : Depan kamu arr....
Registration date : 2008-05-13

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 5:39 pm

Tolong laa.......Bantu laaa...kesian kt diorang kan....
Terutama sekali gurls2.....Amat dialu-alukan....
Wanita akan di dahulukan....
Dipersilakan semua......Jgn takut....PM jer kat en. Naim kite ni...
Sepantas kilat dia akan tulun....kan.....
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 6:25 pm

en naim jew copat....admin lmbt ckit...
tp awt ar naim cepat.....ekekeke
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Kasih
Moderator
Moderator
Kasih

Number of posts : 1530
Age : 43
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 7:32 pm

naim wrote:
LittleGurl wrote:
Terasa nampakkk....
Sebelum kawin ar kite nak beringat......Dah kawin nnti menyesal.. Neutral

mane ade terasa.....
biasa je
btol2 tp biar laa kenal ati budi dulu...
jgn maen tuduh jew..
mod2 di aliffc nie baek pew
hehek
lol! lol! lol! lol!



baik ada makna tu gurl Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
Kasih

Number of posts : 1530
Age : 43
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 7:33 pm

FuNk|eBoyZ wrote:
en naim jew copat....admin lmbt ckit...
tp awt ar naim cepat.....ekekeke


bkn la fnke, admin lg pantas dr naim, marabahaya gitu bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri May 30, 2008 7:58 pm

gagaggaa....tp naim lg pntas lor klu bab2 ehem2....huhuhuh
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
naim
Moderator
Moderator
naim

Number of posts : 302
Age : 32
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptySat May 31, 2008 8:22 am

yeee...mmg aku pantas menjawap soklan2 yg ditanye....
BERSAMA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
HUK3
aku jawap pun atas soklan je
so,,,,
tnye laa soklan2 yg patut n berkaintan aliffc sahaja
surat menyusat tk dilayan
harap maklum
study study study study

_________________
hOMe cLuB
Back to top Go down
View user profile
aygAKMA
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aygAKMA

Number of posts : 465
Age : 31
Location : dalam mimpi yang indahhh.....
Registration date : 2008-05-30

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptySun Jun 01, 2008 10:40 am

[i]keahlian adew terhad kew???
heheh sory ayg owng baru Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptySun Jun 01, 2008 12:17 pm

x dak had dier........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
fiza@ayot
Aggressive Fan
Aggressive Fan
fiza@ayot

Number of posts : 131
Age : 32
Location : di tapak kaki ibu
Registration date : 2008-04-29

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptySun Jun 01, 2008 9:43 pm

tak sabar nak jumpe alif nie...pg booth ari tu pun xpat jumpe dia...waaaa
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/patriks
Kasih
Moderator
Moderator
Kasih

Number of posts : 1530
Age : 43
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyMon Jun 02, 2008 11:15 am

naim wrote:
yeee...mmg aku pantas menjawap soklan2 yg ditanye....
BERSAMA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
HUK3
aku jawap pun atas soklan je
so,,,,
tnye laa soklan2 yg patut n berkaintan aliffc sahaja
surat menyusat tk dilayan
harap maklum
study study study study

eehhhh skarang manader org pakai surat2 la naim sumer sms, ym or 3g jer Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
aygAKMA
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aygAKMA

Number of posts : 465
Age : 31
Location : dalam mimpi yang indahhh.....
Registration date : 2008-05-30

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptySun Jul 20, 2008 6:58 pm

LittleGurl wrote:
Kasih wrote:
LittleGurl wrote:
Tu lah.....
Rase nak belasah jer dak funky nie....
Boye darat.....
Menipu jer..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

tu la pslllllllllllllllllllllllllllllllll, dasar boye merangkak nie Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Boye Tembaga pun ye gak..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
sapew boya akk??/
ehehehehhee
mati dek
ermmmm
Back to top Go down
View user profile
aygAKMA
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aygAKMA

Number of posts : 465
Age : 31
Location : dalam mimpi yang indahhh.....
Registration date : 2008-05-30

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptySun Jul 20, 2008 7:00 pm

LittleGurl wrote:
Tu lah.....
Rase nak belasah jer dak funky nie....
Boye darat.....
Menipu jer..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ala gurl tau2 jew la laki kan
ermmmm
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
Kasih

Number of posts : 1530
Age : 43
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyMon Jul 21, 2008 1:17 pm

tp x sumer lelaki tu buaya tau ayg, ada gak yg baik Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
FARHANA MANJE
Aggressive Fan
Aggressive Fan
FARHANA MANJE

Number of posts : 634
Age : 34
Location : Penang/c0olim
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyMon Jul 21, 2008 1:54 pm

ADE GAK B0YE YG JINAK.........
HEHEHEHEHEH..........
tongue tongue tongue
Back to top Go down
View user profile
aygAKMA
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aygAKMA

Number of posts : 465
Age : 31
Location : dalam mimpi yang indahhh.....
Registration date : 2008-05-30

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyMon Jul 21, 2008 6:39 pm

FARHANA wrote:
ADE GAK B0YE YG JINAK.........
HEHEHEHEHEH..........
tongue tongue tongue

xsemua laaa
semua lebih pada ganas wakkakakakaka
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
Kasih

Number of posts : 1530
Age : 43
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyMon Jul 21, 2008 6:51 pm

FARHANA wrote:
ADE GAK B0YE YG JINAK.........
HEHEHEHEHEH..........
tongue tongue tongue


btl tu farhana Wink Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
aygAKMA
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aygAKMA

Number of posts : 465
Age : 31
Location : dalam mimpi yang indahhh.....
Registration date : 2008-05-30

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyMon Jul 21, 2008 8:15 pm

ala
jinat2 adew mau nye tu
kekekekekeke
Back to top Go down
View user profile
FARHANA MANJE
Aggressive Fan
Aggressive Fan
FARHANA MANJE

Number of posts : 634
Age : 34
Location : Penang/c0olim
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri Jul 25, 2008 3:15 pm

aygAKMA wrote:
ala
jinat2 adew mau nye tu
kekekekekeke

mc berpengalaman jew.........
hehhehehheheh
gurau jew.......... Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
aygAKMA
Aggressive Fan
Aggressive Fan
aygAKMA

Number of posts : 465
Age : 31
Location : dalam mimpi yang indahhh.....
Registration date : 2008-05-30

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptyFri Jul 25, 2008 4:54 pm

banyak sudah yg ku tempuh
ermm
Back to top Go down
View user profile
FARHANA MANJE
Aggressive Fan
Aggressive Fan
FARHANA MANJE

Number of posts : 634
Age : 34
Location : Penang/c0olim
Registration date : 2008-05-21

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 EmptySat Jul 26, 2008 11:53 am

smoga lbih brwaspada.............
wakkakakakkakak..........
kne mrah lak pas nih.........
LARIK TJUK dh kte ayg............. Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 8 Empty

Back to top Go down
 
soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator
Back to top 
Page 8 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Moderator Lounge :: Suggestion / Cadangan-
Jump to: