HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 311
Age : 32
Location : celah pintu
Registration date : 2008-04-24

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyTue May 06, 2008 1:00 pm

nabila wrote:
nk vote "saya suka alif sebab" tp knp x blh pun.aritu da vote skali.skali jeke blh vote per person

mmg saya buat vote hanya boleh sekali sorg
Back to top Go down
View user profile http://forum.aliffc.com
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 311
Age : 32
Location : celah pintu
Registration date : 2008-04-24

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyTue May 06, 2008 1:00 pm

nabila wrote:
en admin or mod,"dari blog alif" tue kn sape yg 2lis?tue mmg luahan hati alif sdri ke ape

Ye alif sendiri
Back to top Go down
View user profile http://forum.aliffc.com
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyTue May 06, 2008 2:15 pm

huhuhu.......ok la 2.........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyWed May 07, 2008 7:45 am

funkieboys
byk gle reply
rjnnye
Back to top Go down
View user profile
nabila
Just Fan
Just Fan
nabila

Number of posts : 58
Age : 30
Location : ipoh perak
Registration date : 2008-04-26

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyWed May 07, 2008 7:46 am

admin sy nk smue bntg 2 blh x?
hehe
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyWed May 07, 2008 8:43 am

heheh......kita pun nk gak....penat jari ni posting...wahahah
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
nadyalova86
Aggressive Fan
Aggressive Fan
nadyalova86

Number of posts : 299
Age : 32
Location : malacca
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: sapa admin n moderator ni??hehe   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 09, 2008 12:58 pm

admin n moderator ni ade ptalian darah ngn alif ke?hahaha soalan cepumas...anyway thanx ya en admin n moderator yg da bsusah pyah utk majukan ruangan ni..hope alif akan slalu singgah kt cni..hehe..haa lagi 1,yg ruangan chatroom 2,wat la 1 hari bsama alif ke..dpt gk chating ngn die live kn..kalau dpt,jgn lupe info2 eh..mana tahu la kan,alif free n dpt luang masa die ngn fc die kt cni..huhu lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 09, 2008 1:20 pm

hahaha.....admin ngan mode2 kita nih sbnrnya teman si alif nihh...heheh.....
yg pasai kt CB 2.....dlm 2 mggu alif bz ar....t klu dier free admin t inform la kt forum.....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
nadyalova86
Aggressive Fan
Aggressive Fan
nadyalova86

Number of posts : 299
Age : 32
Location : malacca
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 09, 2008 5:54 pm

yeke..bgus2..teman alif ye..huhu..ok funkyboyz..tq..hope sgt dpt sembang ngn alif kt cni..ngeh..oppst munyik cm gatal ek..hahaha..tahu bf aku ni mampuih gue..hehe affraid
Back to top Go down
View user profile
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 09, 2008 10:45 pm

nadyalova86 wrote:
admin n moderator ni ade ptalian darah ngn alif ke?hahaha soalan cepumas...anyway thanx ya en admin n moderator yg da bsusah pyah utk majukan ruangan ni..hope alif akan slalu singgah kt cni..hehe..haa lagi 1,yg ruangan chatroom 2,wat la 1 hari bsama alif ke..dpt gk chating ngn die live kn..kalau dpt,jgn lupe info2 eh..mana tahu la kan,alif free n dpt luang masa die ngn fc die kt cni..huhu lol! lol! lol!

nadyalova86 wrote:
yeke..bgus2..teman alif ye..huhu..ok funkyboyz..tq..hope sgt dpt sembang ngn alif kt cni..ngeh..oppst munyik cm gatal ek..hahaha..tahu bf aku ni mampuih gue..hehe affraid

km nie kwn2 die jek...
insyaallah ye nadyalova akan diusahakan...
funkieboy nie pandai2 jek ckp 2mggu nie alif bz...
kami sdiri pun blom mengetahui jadual penuh alif...
setakat nie alif cuma ckp die bz ngan jadual meastro...
hope semua nyer bersabar...
Back to top Go down
View user profile
nadyalova86
Aggressive Fan
Aggressive Fan
nadyalova86

Number of posts : 299
Age : 32
Location : malacca
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 1:11 am

oo yeke..xpe2 sy ttp akn bsabar..i'll wait u ALIF..cewah!! Cool Cool Cool
Back to top Go down
View user profile
Adiey91
Aggressive Fan
Aggressive Fan
Adiey91

Number of posts : 332
Age : 27
Location : Kota Bharu
Registration date : 2008-04-27

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 2:10 am

sabar separuh daripada iman...

adiey pon x sabar gakz......
Back to top Go down
View user profile
miss Qina
Just Fan
Just Fan
miss Qina

Number of posts : 68
Age : 32
Location : dalam guni
Registration date : 2008-05-10

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 8:09 am

i tknk tnye pape tp nk puji laaa,,,
yg jaga web nie 2org jew..my hubby n tadok
tp blh smp tahap mcm nie..
amat membanggakan...
syabas u allzzzz...
hehek
lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 3:11 pm

keahliaan msti la no lmit
smpai ble2 la .
xkn la lepas dh setaun kte msok alliffc then dh nk kne kua
msok fc laen ? xke plek ??
msti la selame lamenye
Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
sha
Moderator
Moderator
sha

Number of posts : 246
Age : 33
Location : ceLah n TerceLaH
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 4:00 pm

dua org kew??

Question Question
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/coolcroft
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 4:01 pm

ape yg 2 org kak sha ?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
alang
Moderator
Moderator
alang

Number of posts : 378
Age : 109
Location : celah batu ahakzzz
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 4:21 pm

miss juliet wrote:
i tknk tnye pape tp nk puji laaa,,,
yg jaga web nie 2org jew..my hubby n tadok
tp blh smp tahap mcm nie..
amat membanggakan...
syabas u allzzzz...
hehek
lol! lol! lol!

dua org jek ke??
ooooooo
paham...
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySat May 10, 2008 4:22 pm

tadok tuh spe eh ?
Question Question
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
nadyalova86
Aggressive Fan
Aggressive Fan
nadyalova86

Number of posts : 299
Age : 32
Location : malacca
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySun May 11, 2008 12:47 am

2org??ermmm semua la aliffc yg 'jga' tmpt ni..kalau 2org msti x meriah kn..hekhek lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
daNiel
Fanatic Fan
Fanatic Fan
daNiel

Number of posts : 1150
Age : 29
Location : KMNS
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptySun May 11, 2008 11:18 pm

2 org tuh, kre die org kuat yg tersgt kuat la
kte ni, bwah mreke
Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dare_niell
nadyalova86
Aggressive Fan
Aggressive Fan
nadyalova86

Number of posts : 299
Age : 32
Location : malacca
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyMon May 12, 2008 12:32 pm

erk...cam 2 ek...ok..huhu
Back to top Go down
View user profile
nadyalova86
Aggressive Fan
Aggressive Fan
nadyalova86

Number of posts : 299
Age : 32
Location : malacca
Registration date : 2008-05-08

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 16, 2008 3:42 am

daNiel wrote:
tadok tuh spe eh ?
Question Question


admin kn? Question Question
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
naim

Number of posts : 302
Age : 32
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 16, 2008 5:08 am

ye,,tadok ade lah pgl dr kawan2..name manja enol,,name bergaya abg zack,,name sebenar zainol
ini lah name admin kita semua yang kacak lagi bergaya...idola wanita masa kini
wahaahhahahhaahaha
lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
naim

Number of posts : 302
Age : 32
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: hii fan   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 16, 2008 5:11 am

Hi Fan,

sesiapa yang hendak mendapatkan tiket ke konsert af6 final,,sila hubungi saya-naim - vp aliffc 0123301490.sila beritahu atau telefon sebelum petang esok 17/05/08

Sekian
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
SkRu_L0GgAk....

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 EmptyFri May 16, 2008 8:46 am

laaaa..........aku igt sapa la tadok 2....ehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
Sponsored content




soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty
PostSubject: Re: soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator   soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator - Page 2 Empty

Back to top Go down
 
soalan yang ingin ditanyakan pada admin or moderator
Back to top 
Page 2 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Moderator Lounge :: Suggestion / Cadangan-
Jump to: