HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Hari minggu

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 311
Age : 31
Location : celah pintu
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Hari minggu   Wed May 28, 2008 10:31 am

Kalau Hari minggu korg suka wat pe?? story sket...aku suka g shopping..hahhaha..walaupun...
Back to top Go down
View user profile http://forum.aliffc.com
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 27
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Wed May 28, 2008 11:01 am

admin g shopping?ekekeke........sama ar.....bli brgan tbaru....ekeke.....tp kdg2 x slalu....
erm......lg2......ska rnda2..........ekekeke...dok umh buhsan gilerwzzz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
wanie(vicomey)
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 593
Age : 29
Location : mentakab,pahang
Registration date : 2008-05-07

PostSubject: Re: Hari minggu   Wed May 28, 2008 11:26 am

wpun org ppuan ske shopping tp wani xske sgt..
wani kalo nk bli brg trs bli pas 2 balik..kalo x lg byk abes duit..
ari mnggu?dok umah je..bc paper,majalah..
masak,kemas umah,kasi kucing makan heheh...
itulah rutin saye hehe...
sy lg ske terperap dlm umah dr keluar umah keke..
mst sy ni boring kn..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/waniethepooh
wanikyle
Just Fan
Just Fan
avatar

Number of posts : 142
Age : 28
Location : pEnaNg
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: Hari minggu   Wed May 28, 2008 12:00 pm

aK mmg ske kuar..g wind0w sh0pping je..slalu ak kuar srg je c0z kwn2 ak suma d0k jauh..kak ak plak klu kuar bkn nk ajk ak..sdih ta0..kekadang je dier ajak..tu p0n klu de xde teman..ape kes??pastu ak ska tid0 bgn lewat haha..pastu ske tgk dvd..tgk tv channel axn..wah bez bt0l..pas2 ske on9..ske mkn..ske bc k0mik..ske ckp..ske men kucing n kac0 kucing..ske nyanyi..ske wat sepah kt rmh..haha...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/wanichique
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Hari minggu   Wed May 28, 2008 2:34 pm

hari minggu adalah hari di umah, tuk REHAT Wink Wink Wink

sbb apa?? sbb kekdg dlm 1 bulan tu hari ahad nya asyik diluar negara bw grp... dan kdg kala berbulan xjumpa hari ahad tuk berehat krn ada grp Sad Sad Sad

makanya bl ahad tu tak ada grp tuk dibawa lbh suka stay kt umah, masak2, kemas2... or kalo rasa nk kluar pun just tgk wayang atau pun lepak umah mama tu jer Smile Smile Smile

kesian kn org yg terlibat gan tourism nie huhuhuhuuuu..... tp yg best shopping nya kt obersea jer, muahahahah Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
wanie(vicomey)
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 593
Age : 29
Location : mentakab,pahang
Registration date : 2008-05-07

PostSubject: Re: Hari minggu   Wed May 28, 2008 8:37 pm

bestnyer gi obersi.................
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/waniethepooh
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Hari minggu   Thu May 29, 2008 12:05 pm

wanie(vicomey) wrote:
bestnyer gi obersi.................



jom wanie jom ikut akak p obersea Wink Wink Wink
Back to top Go down
View user profile
sha
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 246
Age : 31
Location : ceLah n TerceLaH
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Thu May 29, 2008 1:29 pm

Kasih wrote:
wanie(vicomey) wrote:
bestnyer gi obersi.................



jom wanie jom ikut akak p obersea Wink Wink Wink


sha nk itut gak p obersea....tingin bangat.....
bawa la sha..coz salu hr mggu sha xde wat pape pown....
uhukss...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/coolcroft
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Hari minggu   Thu May 29, 2008 7:03 pm

jom jom kita p beramai2 Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 27
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Thu May 29, 2008 8:00 pm

nk ikott...gakk......
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
wanie(vicomey)
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 593
Age : 29
Location : mentakab,pahang
Registration date : 2008-05-07

PostSubject: Re: Hari minggu   Thu May 29, 2008 9:09 pm

akak nk ikottttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/waniethepooh
naim
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 302
Age : 31
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 5:53 am

aku setiap hari aku duk umah je....
biasa laa,,,,,,
MR.MAMA
huk3.....
kadang je aku kuar....
aku sk duk umah dari g lepak tk tentu hala.....
tp kdg2 kuar gak g mnm2.......
dulu ye aku slalu shopping,,g cuti2,,,,
tp skrg dh xley dh....
saham jatuh abis...
dulu ramai je kawan2 tp skrg hanya admin di sisi ku...wahhhhhhhhh
hari2 aku tgk muka admin tue.,,walaupun tk encem mane...tp aku sk kawan ngan dye.....dye laa kawan baek aku klu korang nk th........
admin laaa slalu ajak aku g jalan2 di kota raya yg indah ini....
subjek aku bila dh bosan pada ujung miggu adalah,,,,,,,,,,,,,
TDO...........
ini lah aku yg sebenar.........WALAUPUN,,,,,,,,,,
HEHEK..............
ESOK LAK SMBUNG STORY,,,,lupe dh...nk baca jap
study study study study study study study study study study study study

_________________
hOMe cLuB
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 27
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 9:50 am

ad0ii....
ko ni naim klakar btoi.......
mr.mama?tp ank2 mna....ekekeke
sham jatuh cian ko eak...x pew mnx ngan admin nnt....hehe....
admin sentiasa disisimu....huhuhu
subjek ujung mggu TIDO lagikk....adehhhhhhhh lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
wanie(vicomey)
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 593
Age : 29
Location : mentakab,pahang
Registration date : 2008-05-07

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 10:38 am

lawak ar naim ni kekeke....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/waniethepooh
LittleGurl
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 573
Age : 33
Location : Depan kamu arr....
Registration date : 2008-05-13

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 11:12 am

PEPAGI...JOGING KAT TASIK TITIWANGSA........ bounce bounce bounce bounce
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 2:47 pm

naim wrote:
aku setiap hari aku duk umah je....
biasa laa,,,,,,
MR.MAMA
huk3.....
kadang je aku kuar....
aku sk duk umah dari g lepak tk tentu hala.....
tp kdg2 kuar gak g mnm2.......
dulu ye aku slalu shopping,,g cuti2,,,,
tp skrg dh xley dh....
saham jatuh abis...
dulu ramai je kawan2 tp skrg hanya admin di sisi ku...wahhhhhhhhh
hari2 aku tgk muka admin tue.,,walaupun tk encem mane...tp aku sk kawan ngan dye.....dye laa kawan baek aku klu korang nk th........
admin laaa slalu ajak aku g jalan2 di kota raya yg indah ini....
subjek aku bila dh bosan pada ujung miggu adalah,,,,,,,,,,,,,
TDO...........
ini lah aku yg sebenar.........WALAUPUN,,,,,,,,,,
HEHEK..............
ESOK LAK SMBUNG STORY,,,,lupe dh...nk baca jap
study study study study study study study study study study study study



kalo dr segi logik nya lelaki yg suka lepak di umah mmg bgs dibuat suami sbb homely men, tp kalo dh ironi nya asyik nk tido jer mau hangin gak la si isteri tu nnt Razz Razz Razz

naim ko nie xptt tau, kalo dh 24 jam asyik kepit jer gan admin, masa bl la dia nk beronggeng gan awek dia weiiii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 27
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 2:52 pm

bt0l 2...........t awekz dier baling periuk kang....ekekek......
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
LittleGurl
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 573
Age : 33
Location : Depan kamu arr....
Registration date : 2008-05-13

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 2:53 pm

Kasih wrote:
naim wrote:
aku setiap hari aku duk umah je....
biasa laa,,,,,,
MR.MAMA
huk3.....
kadang je aku kuar....
aku sk duk umah dari g lepak tk tentu hala.....
tp kdg2 kuar gak g mnm2.......
dulu ye aku slalu shopping,,g cuti2,,,,
tp skrg dh xley dh....
saham jatuh abis...
dulu ramai je kawan2 tp skrg hanya admin di sisi ku...wahhhhhhhhh
hari2 aku tgk muka admin tue.,,walaupun tk encem mane...tp aku sk kawan ngan dye.....dye laa kawan baek aku klu korang nk th........
admin laaa slalu ajak aku g jalan2 di kota raya yg indah ini....
subjek aku bila dh bosan pada ujung miggu adalah,,,,,,,,,,,,,
TDO...........
ini lah aku yg sebenar.........WALAUPUN,,,,,,,,,,
HEHEK..............
ESOK LAK SMBUNG STORY,,,,lupe dh...nk baca jap
study study study study study study study study study study study study



kalo dr segi logik nya lelaki yg suka lepak di umah mmg bgs dibuat suami sbb homely men, tp kalo dh ironi nya asyik nk tido jer mau hangin gak la si isteri tu nnt Razz Razz Razz

naim ko nie xptt tau, kalo dh 24 jam asyik kepit jer gan admin, masa bl la dia nk beronggeng gan awek dia weiiii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


Betoi tu Kasih......betoi...betoi....
gurl sokong 100%... Laughing lol!
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 2:56 pm

FuNk|eBoyZ wrote:
bt0l 2...........t awekz dier baling periuk kang....ekekek......


tu la psl fnke hehehehe Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Hari minggu   Fri May 30, 2008 2:56 pm

LittleGurl wrote:
Kasih wrote:
naim wrote:
aku setiap hari aku duk umah je....
biasa laa,,,,,,
MR.MAMA
huk3.....
kadang je aku kuar....
aku sk duk umah dari g lepak tk tentu hala.....
tp kdg2 kuar gak g mnm2.......
dulu ye aku slalu shopping,,g cuti2,,,,
tp skrg dh xley dh....
saham jatuh abis...
dulu ramai je kawan2 tp skrg hanya admin di sisi ku...wahhhhhhhhh
hari2 aku tgk muka admin tue.,,walaupun tk encem mane...tp aku sk kawan ngan dye.....dye laa kawan baek aku klu korang nk th........
admin laaa slalu ajak aku g jalan2 di kota raya yg indah ini....
subjek aku bila dh bosan pada ujung miggu adalah,,,,,,,,,,,,,
TDO...........
ini lah aku yg sebenar.........WALAUPUN,,,,,,,,,,
HEHEK..............
ESOK LAK SMBUNG STORY,,,,lupe dh...nk baca jap
study study study study study study study study study study study study



kalo dr segi logik nya lelaki yg suka lepak di umah mmg bgs dibuat suami sbb homely men, tp kalo dh ironi nya asyik nk tido jer mau hangin gak la si isteri tu nnt Razz Razz Razz

naim ko nie xptt tau, kalo dh 24 jam asyik kepit jer gan admin, masa bl la dia nk beronggeng gan awek dia weiiii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil


Betoi tu Kasih......betoi...betoi....
gurl sokong 100%... Laughing lol!


baguihhhhh lahhhh lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 302
Age : 31
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Sat May 31, 2008 9:38 am

Kasih wrote:
naim wrote:
aku setiap hari aku duk umah je....
biasa laa,,,,,,
MR.MAMA
huk3.....
kadang je aku kuar....
aku sk duk umah dari g lepak tk tentu hala.....
tp kdg2 kuar gak g mnm2.......
dulu ye aku slalu shopping,,g cuti2,,,,
tp skrg dh xley dh....
saham jatuh abis...
dulu ramai je kawan2 tp skrg hanya admin di sisi ku...wahhhhhhhhh
hari2 aku tgk muka admin tue.,,walaupun tk encem mane...tp aku sk kawan ngan dye.....dye laa kawan baek aku klu korang nk th........
admin laaa slalu ajak aku g jalan2 di kota raya yg indah ini....
subjek aku bila dh bosan pada ujung miggu adalah,,,,,,,,,,,,,
TDO...........
ini lah aku yg sebenar.........WALAUPUN,,,,,,,,,,
HEHEK..............
ESOK LAK SMBUNG STORY,,,,lupe dh...nk baca jap
study study study study study study study study study study study study



kalo dr segi logik nya lelaki yg suka lepak di umah mmg bgs dibuat suami sbb homely men, tp kalo dh ironi nya asyik nk tido jer mau hangin gak la si isteri tu nnt Razz Razz Razz

naim ko nie xptt tau, kalo dh 24 jam asyik kepit jer gan admin, masa bl la dia nk beronggeng gan awek dia weiiii Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ye,,mmg bgs klu sape2 yg dapat kita kak..muehehehee
klu dh tkde keje,,,TDO rrrrrrrrrrr
hehek
lorhhh,,dh tkde awek,,,
nk berkepit ngan sape lg....
tp klu tunang admin dtg kita duk sorang2 r...
nk bt camne
kannnnnn Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
hOMe cLuB
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 302
Age : 31
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Sat May 31, 2008 9:41 am

FuNk|eBoyZ wrote:
bt0l 2...........t awekz dier baling periuk kang....ekekek......

tkde makne nyeerrrrrrrrrrrr
dye baling periuk,,aku baling tong gas...,,tkpun pinggang2 kat dapur tue byk,,,baling skali....
muehehehehhehee Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
hOMe cLuB
Back to top Go down
View user profile
naim
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 302
Age : 31
Location : celah papan
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: Hari minggu   Sat May 31, 2008 9:55 am

naim wrote:
aku setiap hari aku duk umah je....
biasa laa,,,,,,
MR.MAMA
huk3.....
kadang je aku kuar....
aku sk duk umah dari g lepak tk tentu hala.....
tp kdg2 kuar gak g mnm2.......
dulu ye aku slalu shopping,,g cuti2,,,,
tp skrg dh xley dh....
saham jatuh abis...
dulu ramai je kawan2 tp skrg hanya admin di sisi ku...wahhhhhhhhh
hari2 aku tgk muka admin tue.,,walaupun tk encem mane...tp aku sk kawan ngan dye.....dye laa kawan baek aku klu korang nk th........
admin laaa slalu ajak aku g jalan2 di kota raya yg indah ini....
subjek aku bila dh bosan pada ujung miggu adalah,,,,,,,,,,,,,
TDO...........
ini lah aku yg sebenar.........WALAUPUN,,,,,,,,,,
HEHEK..............
ESOK LAK SMBUNG STORY,,,,lupe dh...nk baca jap
study study study study study study study study study study study study
sambungan,,,,,,,,,,,,,,
smlm aku g jalan2 ngan admin....pusing2 kota raya yg indah ini...tgk permandangan mlm di kL nie sgguh indah....walaupun jem gler...admin n aku trs jua...last2,,bila aku dh pening pasal byk sgt pusing2,,aku g jumpe juan danza n jo klubbkidd....mnm2 smbil smbang2....last sblm aku blk,,jo ambik pic kitorang rmai2 yg aksi bodo2 n gler2....sblm kitorang balik,,kita smpat lg bincang untuk aktiviti esk n kitorang nk g swim gaya kupu-kupu n gaya bebas.....so,,klu kn tahu lg story aku nie,,,tggu laa besok...ikuti sambungan esk.....sekian......... study study study study study study

_________________
hOMe cLuB
Back to top Go down
View user profile
wanikyle
Just Fan
Just Fan
avatar

Number of posts : 142
Age : 28
Location : pEnaNg
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: Hari minggu   Sun Jun 01, 2008 7:08 pm

plik2 t0L la naim ni..haha
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/wanichique
Kasih
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1530
Age : 42
Location : Pulau Mutiara
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: Hari minggu   Mon Jun 02, 2008 1:56 pm

sggh pelik xtvt naim nie yerkkkk Laughing Laughing Laughing tentu naim gan admin nie x bole nk dipisahkan kn, sesalu seiring sejln jer Razz Razz Razz

akak takot nnt tunnag si admin yg baling tong gas, pinggan mangkuk segala bagai kt ko naim sbb ko asyik berkepit gan admin jer haaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Hari minggu   

Back to top Go down
 
Hari minggu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 10Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Welcome To ALIFFC :: Let's Talk! / Jom Borak!-
Jump to: