HomePortalBlogGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 6:00 pm

em xtau la kan kot2 cadangan ni pernah dikemukakan atau blum,,,,,,

em ok x kalu admin try usahakan buat sticker untuk keta ataupun untuk motorsikal???


harga mungkin bley deal lagi kalu nak murah.....


just design and then bley gak buat and jual kepada sesapa yang minat kat alif

ni jugak bley buktikan yang kiter minat kat alif....
juz for idea..... kalu bley di atur dengan baik alhamdulillah.....
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 7:37 pm

em sarah juz bagi idea kalu korang setuju kiter pakat ar ramai2 untuk buat design sticker n nanti.......


komen n pandangan dari korang amatlah diharapkan.....
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 8:01 pm

korang semua tolong ek sendkan pendapat korang semua Very Happy Smile cheers lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 8:22 pm

canteq gak cadagan 2..........ahakz......
admn pul0k lma x 6pak kt cni...isk2...mna p tah....kwen ap...hahha
lekat kt mt0.....wakaka..........
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 8:27 pm

SkRu_L0GgAk.... wrote:
canteq gak cadagan 2..........ahakz......
admn pul0k lma x 6pak kt cni...isk2...mna p tah....kwen ap...hahha
lekat kt mt0.....wakaka..........



hehehe bagus kan idea ni
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 8:30 pm

lkat ramai2 pnya mt0 @ keta....kita p k0nv0ii....wakakkaka
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
roy@nowdauz
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 495
Age : 34
Location : balik pulau , penang
Registration date : 2008-05-12

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 8:35 pm

ada ker sticker nie?
Back to top Go down
View user profile
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 8:39 pm

roy@nowdauz wrote:
ada ker sticker nie?


insyaalah nanti ader la..... sticker ni yang bley lekat kat cermin keta tu roy

tau x cm mcd punyer paling senang cakap mcm roadtax keta tu
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
roy@nowdauz
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 495
Age : 34
Location : balik pulau , penang
Registration date : 2008-05-12

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 8:50 pm

jgn la macm road tax keta. nanti nak buang susah.
Back to top Go down
View user profile
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Wed Oct 08, 2008 9:52 pm

roy@nowdauz wrote:
jgn la macm road tax keta. nanti nak buang susah.


bukanla cam roadtax tu..... yang lembut ckit ala2 plstik tu....
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Thu Oct 09, 2008 8:16 am

ahahaha.........ala r0y,ap ssh....ssh nk buang gna ja cl0r0x ka...kuaq ar nnt.... Very Happy Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Fri Oct 10, 2008 2:34 pm

SkRu_L0GgAk.... wrote:
ahahaha.........ala r0y,ap ssh....ssh nk buang gna ja cl0r0x ka...kuaq ar nnt.... Very Happy Laughing



amboi ko pakai jer tinner
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
faryal

avatar

Number of posts : 232
Age : 28
Location : kuala lumpur
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Fri Oct 10, 2008 2:39 pm

JGN LUPE BUATKN STICKER UTK AL SKALI YE....
Back to top Go down
View user profile
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Fri Oct 10, 2008 4:04 pm

untuk semua al......


khas untuk peminat alif hehehe
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Sat Oct 11, 2008 8:57 am

mahu jugak al..........hahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
faryal

avatar

Number of posts : 232
Age : 28
Location : kuala lumpur
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Sat Oct 11, 2008 11:00 am

funkie jgn jelez lak ek..
Back to top Go down
View user profile
nabilla
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 30
Age : 27
Location : ipoh,perak
Registration date : 2008-08-20

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Sat Oct 11, 2008 1:09 pm

yeah...such a gud idea.....
nabilla setuju.....
Smile
Back to top Go down
View user profile
roy@nowdauz
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 495
Age : 34
Location : balik pulau , penang
Registration date : 2008-05-12

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Sun Oct 12, 2008 4:02 pm

setuju2
Back to top Go down
View user profile
FARHANA MANJE
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 634
Age : 33
Location : Penang/c0olim
Registration date : 2008-05-21

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Mon Oct 13, 2008 2:31 pm

farhana lg setuju......
klu dh ada frhana org first yg nk taw..............
hehehehehhe.... Laughing Laughing
biar smua org taw frhna syggggg alif..... Bagi Biskut Bagi Biskut
wahhhhhhhh Razz Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 311
Age : 32
Location : celah pintu
Registration date : 2008-04-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Tue Oct 14, 2008 12:04 pm

hehe..korg neyy...bole je...salah sorg bagi list kat saya,brapa ramai nak sticker..design nanti i buat n dah tgok design terus bagi list nama...ok
Back to top Go down
View user profile http://forum.aliffc.com
faryal

avatar

Number of posts : 232
Age : 28
Location : kuala lumpur
Registration date : 2008-06-21

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Tue Oct 14, 2008 12:46 pm

wahhh ni mmg kompom jd ke admin oii
Back to top Go down
View user profile
fiza@ayot
Aggressive Fan
Aggressive Fan
avatar

Number of posts : 131
Age : 32
Location : di tapak kaki ibu
Registration date : 2008-04-29

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Tue Oct 14, 2008 4:45 pm

admin...nak satu..le letak kat kelisa..glamor tu...satu k.pilah nie tau ha..hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/patriks
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Tue Oct 14, 2008 6:07 pm

Admin wrote:
hehe..korg neyy...bole je...salah sorg bagi list kat saya,brapa ramai nak sticker..design nanti i buat n dah tgok design terus bagi list nama...ok



em ok lah cam tu ad bagusnyer jugak suggestion ni.......
sarah harap sangat.....
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
SkRu_L0GgAk....
Fanatic Fan
Fanatic Fan
avatar

Number of posts : 2336
Age : 28
Location : CeLaH GiGi.........
Registration date : 2008-04-25

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Tue Oct 14, 2008 6:18 pm

nk ltak kt n0uvo muat dak?????hehe
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/funkieboyz
luvly sarah

avatar

Number of posts : 248
Age : 29
Location : anywhere yeshhh huhuhu!!!!!
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   Tue Oct 14, 2008 6:37 pm

SkRu_L0GgAk.... wrote:
nk ltak kt n0uvo muat dak?????hehe


bley la funke ada yang khas untuk motor dan ada yang untuk keta
Back to top Go down
View user profile http://sarahcute11515.hi5.com
Sponsored content




PostSubject: Re: cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal   

Back to top Go down
 
cadangan untuk buat sticker aliffc untuk di lekat pada keta atau motorsikal
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Funny Saying on Signs, Bumper Stickers, and What'Eva....
» Create a CSS file
» Warning Sticker
» Maddie's Sticker Book.....Back Cover

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Moderator Lounge :: Suggestion / Cadangan-
Jump to: